| |
| snn78 |
|
Onbaşı

|
Tarih: Cum Mar 12, 2010 12:59 pm : |
| |
| yavuz demiş ki: | | inadına şampiyon demiş ki: | ewewt bu sitedeki çoğu taraftar iyi gün dostu pendik.keçiören,çubukspor,arsinspor,darıca gençlerbirligi hep bu takımlarla oynardık burda boş tribünlere nerdeyse .işte o dönemde takıma sırt çevirip şampiyonluğa oynarken de sanki her zamn karabüksporun yanında olmuş gibi insanların buraya yazmalarını ve kötü gün gelincede takıma sırt çevirmelerine ben seyirci kalamıyorum ve böyle taraftarda istemiyorum.....  |
kardeş bence yalnış düşünüyorsun. o dedigin kişilerin içinde karabük sevdası her zaman vardı. sadece takip edemiyorlardı hepsi bu çünkü alt liglerin haberleri fazla yapılmadıgı için habersiz oluyorlardı takımlarından... ŞUANDA YAPTIKLARI İYİ GÜN TARAFTARLIĞI DEĞİL ŞEHİRLERİNE SAHİP ÇIKMAKTIR... bunu bence sen ve senin gibi düşünen herkes benimsesin...! |
tartışma başlasın istemiyorum ama bi iki şey söylemek istedim. alt liglerin haberleri yapılmıyor diye insanın takımından habersiz olması biraz saçma, hele ki şu devirde. Hepimiz Karabüklüyüz ve bu takımı seviyoruz bundan kimsenin şüphesi yok. takımın geldiği şu noktada stadın yolunu bilmeyen insanların maç için benden bilet sorması beni sevindirmiyor aksine çok üzüyor. potansiyel her zaman bugünkü gibi olmalı. ŞEHRE SAHİP ÇIKMAK TAKIM İYİYKEN DEĞİL KÖTÜYKEN OLMALIDIR. şu anda sen maça gitmesen başkası gider stad yine dolar. herkes takımı sahiplenir ama b kategorisi günlerinde stadın etrafında insan göremezsin. ligin sonuna doğru hacettepe maçında görecez şimdi ankaradaki Karabüklüleri. zamanında biz keçiören aktepe stadında kale arkasında 10kişiydik. keza geçen hafta kartalda 1000kişinin dışarda kaldığı söyleniyor. bu takım hepimizin. kimse burda o adam maça gelmesin bu adam maça gelmesin diyemez. bizim istediğimiz şu; halkımız iyi gün taraftarı olmasın, İYİ BİR KARABÜKSPOR TARAFTARI olsun... işte asıl BENİMSENMESİ gereken bu. |
|
| Başa dön |
|
| inadına şampiyon |
|
Onbaşı
|
Tarih: Cum Mar 12, 2010 1:02 pm : |
| |
o zaman bilet paraları 2 milyon falan dı hiç yoksa bi insan sigarasından kesip maça gelirdi.ama biz geçen yıl takım bank asyaya çıktığı zaman bile ilk haftalarda boş stadta maç oynadık işi olan adam şimdi nasıl işini bırakıp maça geliosa o zamanda maça gelebilirdi.
KARABÜKSPOR SEVGİSİ NE PARAYLA NE İŞLE NE DE KIZ ARKADAŞA
DUYULAN
SEVGİSİYLE ÖLÇÜLMEZ .EZELDEN KARABÜKSPORLUYUZ................. |
|
| Başa dön |
|
| Misafir |
|
|
Tarih: Cum Mar 12, 2010 1:18 pm : |
| |
| metin aytekin demiş ki: | | Maç topic'i ne hale geldi.Takım başarısızken veya kalite sorunu olan takımlarla oynarken seyirci gelmemesi normal.Gelenler taraftardır.....Taraftar ile seyirciyi ayırmak gerek..Birde bu konu sonlansın maç ile ilgili görüşlere dönülsün....Takım iyi giderken bunlar şimdi tartışılacak şeyler değil... |
 |
|
| Başa dön |
|
| oselott |
|
Onbaşı
|
Tarih: Cum Mar 12, 2010 1:24 pm : |
| |
| snn78 demiş ki: | | yavuz demiş ki: | | inadına şampiyon demiş ki: | ewewt bu sitedeki çoğu taraftar iyi gün dostu pendik.keçiören,çubukspor,arsinspor,darıca gençlerbirligi hep bu takımlarla oynardık burda boş tribünlere nerdeyse .işte o dönemde takıma sırt çevirip şampiyonluğa oynarken de sanki her zamn karabüksporun yanında olmuş gibi insanların buraya yazmalarını ve kötü gün gelincede takıma sırt çevirmelerine ben seyirci kalamıyorum ve böyle taraftarda istemiyorum.....  |
kardeş bence yalnış düşünüyorsun. o dedigin kişilerin içinde karabük sevdası her zaman vardı. sadece takip edemiyorlardı hepsi bu çünkü alt liglerin haberleri fazla yapılmadıgı için habersiz oluyorlardı takımlarından... ŞUANDA YAPTIKLARI İYİ GÜN TARAFTARLIĞI DEĞİL ŞEHİRLERİNE SAHİP ÇIKMAKTIR... bunu bence sen ve senin gibi düşünen herkes benimsesin...! |
tartışma başlasın istemiyorum ama bi iki şey söylemek istedim. alt liglerin haberleri yapılmıyor diye insanın takımından habersiz olması biraz saçma, hele ki şu devirde. Hepimiz Karabüklüyüz ve bu takımı seviyoruz bundan kimsenin şüphesi yok. takımın geldiği şu noktada stadın yolunu bilmeyen insanların maç için benden bilet sorması beni sevindirmiyor aksine çok üzüyor. potansiyel her zaman bugünkü gibi olmalı. ŞEHRE SAHİP ÇIKMAK TAKIM İYİYKEN DEĞİL KÖTÜYKEN OLMALIDIR. şu anda sen maça gitmesen başkası gider stad yine dolar. herkes takımı sahiplenir ama b kategorisi günlerinde stadın etrafında insan göremezsin. ligin sonuna doğru hacettepe maçında görecez şimdi ankaradaki Karabüklüleri. zamanında biz keçiören aktepe stadında kale arkasında 10kişiydik. keza geçen hafta kartalda 1000kişinin dışarda kaldığı söyleniyor. bu takım hepimizin. kimse burda o adam maça gelmesin bu adam maça gelmesin diyemez. bizim istediğimiz şu; halkımız iyi gün taraftarı olmasın, İYİ BİR KARABÜKSPOR TARAFTARI olsun... işte asıl BENİMSENMESİ gereken bu. |
bir taraftar seyirci bir seyircide taraftar olamaz bilmem anlatabildim mi |
|
| Başa dön |
|
| tabalahura |
|
Asteğmen
|
Tarih: Cum Mar 12, 2010 1:29 pm : |
| |
| beyler niye boş konuşuyoruz aloooo şampiyo taraftar olarak artık işin şow tarafına bakalım eğlenelimm ..... |
|
| Başa dön |
|
| snn78 |
|
Onbaşı

|
Tarih: Cum Mar 12, 2010 1:34 pm : |
| |
| tabalahura demiş ki: | | beyler niye boş konuşuyoruz aloooo şampiyo taraftar olarak artık işin şow tarafına bakalım eğlenelimm ..... |
eğlenecez tabi Sayın Ayan. iki kelam laf ediyoruz bi sıkıntı yok yani :) |
|
| Başa dön |
|
| yesenin |
|
Teğmen

Kayıt: 28 Tem 2009 Mesajlar: 358 Nerden: ankara/eryaman 25
|
Tarih: Cum Mar 12, 2010 3:01 pm : |
| |
an itibariyle geldim Karabük'e ve elimin tozuyla orduspor sitesindeki ankete katıldım.
favori biziz. iddaa'da bile düşük oran vemişler bu hafta Karabükspor'dan bize para yok. Bari maçı kazanalım. |
|
| Başa dön |
|
| yasuk78 |
|
Onbaşı
|
Tarih: Cum Mar 12, 2010 4:56 pm : |
| |
| arkadaşlar bilet bu maçtada sorun olurmu |
|
| Başa dön |
|
| ömer |
|
Onbaşı
|
Tarih: Cum Mar 12, 2010 5:02 pm : |
| |
| bu gün itibarıyle çarşıda bilet yok tüm türbünlerin kalan biletleri pazar günü sabah 09:00 dan itibaren stad gişelerinden satılacak kapılar ise 11:30 da açıklacaktır. |
|
| Başa dön |
|
| redorblue |
|
Teğmen

|
Tarih: Cum Mar 12, 2010 5:16 pm : |
| |
| Her zamanki oyunumuzu oynadığımızda rahatlıkla kazanabileceğimiz bi maç |
|
| Başa dön |
|
| eflanili78 |
|
Üsteğmen

|
Tarih: Cum Mar 12, 2010 9:19 pm : |
| |
| orduyada aynı tarife 3-0 tribünler gene full bu maçta şimdiden biletler tükenmiş |
|
| Başa dön |
|
| asi_ruh_78 |
|
Asteğmen

|
Tarih: Cum Mar 12, 2010 9:48 pm : |
| |
| gercek tarafdar olayına son noktayı koyuyorum arkadaslar süper ligde allah korusun küme de kalma savası verirsek son sıralarda yer alırsak bak bakalım o zamn gercek tarafdar varmı yok mu yine tribünler bomboş olur |
|
| Başa dön |
|
| sefatunc |
|
Yüzbaşı

|
Tarih: Cmt Mar 13, 2010 9:42 am : |
| |
| yenice78 demiş ki: | | güzel kardeşim bende darıca pendik karadeniz deflasmanlarında bulundum ortada kızılacak bir durum yok kimisi iş nedeniyle gidemez kimisi maddiyat kimisi gurbette olduğu için hayat şartları el vermeyebilir insanlar ailesinin rızkını kazanmak zorunda bu insanlarada kimsenin kızmaya hakkı yok onların içinde karabük sevgisi her zaman yatar takım şampiyonluğa oynuyor bu gibi polimikler gereksiz seninde gelemediğin maçlar olmuştur senin gelmediğin maçlarda da bir başkası gelmiştir bu saatten sonra sadece şampiyonluğu kutlamak istiyorum doyasıya bu siteye giren arkadaşlarada kimsenin söz söylemeye hakkı yok yok iyi gün dostuymuş bilmem ne önce araştır ondan sonra yorum yap burdakilerin çoğu karabük sevdalıları gurbetciler bende onlardan biriyim şampiyon karabükspor |
Sen ne diyon ya haddini aşma yorum yaparken konu kapanmıştır. |
|
| Başa dön |
|
| allen_78 |
|
Üsteğmen

|
Tarih: Cmt Mar 13, 2010 9:48 am : |
| |
| herşey bitti de taraftarın gerçeğini sahtesini mi konuşmak kaldı geçmişe bakacak olursak taraftarı değil takımı yönetimi idarecileri hepsini birden eleştirmek gerekir ne güzel bir bütünlük sağlanmış bunu muhafaza etmeye bakalım işler yolundayken değil kötü gittigindede yanında olalım kimse birbirini bu yönde eleştirmesin artık |
|
| Başa dön |
|
| mustafadincer |
|
Yüzbaşı

|
Tarih: Cmt Mar 13, 2010 2:27 pm : |
| |
| Alıntı: |
Hasan Önder Yılmaz
Karabükspor uzak ara liderliğini 10 puan farkla devam ettiriyor, Kartalspor deplasmanından da 3 puanla dönen Karabükspor’un yöneticileri, 4 Nisan günü Mersin maçı sonrasında Takımın taraftarlarla birlikte şampiyonluk turu atmasını istiyor, bu nedenle onlar bütün maçları kazanmak için oynuyor.
2005-2006 sezonundan itibaren Bank Asya 1. Ligde mücadele eden Orduspor ilk kez bu kadar kötü bir sezon geçiriyor, iyi kadrolarına rağmen bir türlü istedikleri sonuçları alamıyorlar, geçen hafta Bucaspor deplasmanında dramatik bir maç oynadılar, 2-0 öne geçtikleri maçı 3-2 kaybettiler, öte yandan 3 haftadır galip gelemiyorlar, tehlikeli bölgeye adeta çakılıp kaldılar. Ben bu maçta Ev Sahibi Ekibi 3 puana daha yakın görüyorum ama takım içerisinde sarı kart sınırında olan Emmenike’nin Bucaspor maçı düşünülerek dinlendirileceği ve riske edilmeyeceği konuşuluyor, Teknik Direktör Yücel İldiz böyle bir değişikliğe bencede gidebilir, neticesinde Emmenikesiz bir Karabük’te bana göre bu maçı zorda olsa kazanır, Orduspor karşısında güle oynaya kazanacaklarını sanmıyorum. Kanaatimce ev sahibi ekip kazanır ihtimaline verilen 1.25 oran da hiç cazip değil.
Karabükte Sertan ve Muhammet Sakat. Orduspor’da Musa Kuş, Emre ve Alaaddin sakat
Yorumcu : Fehmi Özgüler
Tercihi : X
Yorumu : Kardemir Karabükspor, Türkcell Süper Ligi'ne emin adımlarla yürümeye devam ediyor. Kırmızı-mavilililer, ligde yaptığı son 14 karşılaşmada 12 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Bank Asya 1. Ligi'nin bitimine 9 hafta kala 3. Sırada bulanan Altay'a 14 puan fark atan Karabükspor, Orduspor karşısında maçın favorisi. Bucaspor'u elinden kaçıran Orduspor'un hedefi en az bir puan alabilmek.
Yorumcu : Tunç Kayacı
Tercihi : 1
Yorumu : Lider evinde sn maçlarda zorlanıyor ve iyi oynamıyor. Ancak elinde o kadar çok skoriu değiştirecek oyuncu varki ister istemez Karabükspor favori demekten başka çare yok.
Yorumcu : İlyas Tüfekçi
Tercihi : 2
Yorumu : Orduspor'a süpriz şasnsı verebilir
|
GÖ-RE-CE-ĞİZ |
|
| Başa dön |
|
| ergenekon78 |
|
Üsteğmen
|
Tarih: Cmt Mar 13, 2010 2:54 pm : |
| |
| ya hala bu konu mu ...bırakın arkadaşlar şampiyonluğa giden bir takımın sevdalılarıyız şimdi sadece bunu yaşayalım. daha önce ilgisiz olupta şimdi ilgilenen arkadaşlarımız da olacak ..herkes aynı derecede ilgili olmayabilir herkesin bu camiada yeri var . her şey Karabükümüz için. |
|
| Başa dön |
|
| CIHAT78 |
|
Teğmen

|
Tarih: Cmt Mar 13, 2010 3:34 pm : |
| |
| ilyas tüfekçi kartal maçınıda kartalın kazanacağını söylemişti..bu haftada orduya vermiş,yeneriz yeniliriz ayrı konu ama bana biraz tuhaf geliyor... |
|
| Başa dön |
|
| krdmrkrbkspr |
|
Teğmen
|
Tarih: Cmt Mar 13, 2010 3:37 pm : |
| |
Arkadaşlar Türkiye'de hala yorumcuları dinleyip onlaın yorumlarına bakan insanlara gerçekten şaşırıyorum. Adam gibiyorumcu sayılsı Türkiye'de bir elin parmaklarını geçmez. Eline kalemi alan herkes yorum yapıyor Türkiye'de yukarıda yorum yapanların içinde Tunç Kayacı hariç diğerlerini sallamam ötekiler faso fiso Karabük kazara takılır falan ederse bak biz demiştik deyip reklamlarını yapacakla sallayın yorumcularıbiz işimize bakalım.
Al o zaman benden de bir yorum Emenike'de olmasa biz bu maçı çok rahat alırız. Bu ligde bizim karşımızda duracak takım yok. Biz yeterki rakibi küçümsemeyelim
BANKO : 1
SKOR : 3-0 |
|
| Başa dön |
|
| krdmrkrbkspr |
|
Teğmen
|
Tarih: Cmt Mar 13, 2010 3:38 pm : |
| |
pardon bir Şey unuttum.
ilk yarı : 1
maç sonucu : 1 |
|
| Başa dön |
|
| asi_ruh_78 |
|
Asteğmen

|
Tarih: Cmt Mar 13, 2010 6:56 pm : |
| |
| emenike yi oynatmatacak mı hoca ya öle bi duyum aldım ben |
|
| Başa dön |
|
|
|
| Choose Display Order |
|
| User Permissions |
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
Skin Created by: Sigma12 Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group Türkçe Çeviri : Karabukspor.NET
|
 |