Kayıt OlKayıt Ol 

Vadiden...
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    KARABÜKSPOR.NET Forum Ana Sayfası -> KARABÜKSPOR ANA FORUMU

kayabaşı_7878 Alıntıyla Cevap Ver
Teğmen

MesajTarih: Çrş Arl 30, 2009 1:51 pm    :

fikret1200 demiş ki:
ergenekon78 demiş ki:
Bu bizim karabükümüz garip bir yerdir ...buraya heryerden gelen türkiyemizin her yerinden gelenlere kucak açmış dç.de ekmek kaoısı açmış buna bağlı olarak çok renkli bir esnaf burada bu nimetlerden yararlanmıştır .. çocukları burada doğduğu halde babası dedesi nereden gelmişse o kütüğe yazılmakta ....yani burada ekmek yiyip dışarıda kütüğe yazılmak ne kadar etik olur yorum sizin ..ben diyorumki bu ülkenin her yeri bizimdir ne var yani sorduklarında Karabüklüyüm demek ..zormu yada bir küçültücü olaymıdır çoğumuz bir yerlerden gelmiştir .ama yaşadığımız yeri yada doğduğumuz yeri yüceltirsek .ve buradan hayatını idare edecek kadar parasını kazanıp buradan giden ve hiç arkasına bakmayanlardan olmayalım....futbola .spora .destek te bununla paralel gelişeceği için böyle bir şey yazdım .herşey karabük için herşey ülkemiz için.

katılıyorum başımada geliyor birazda insanların bakış açısı önemli adam soruyor nerelisin Karabük diyoruz baba tarafı falan diyor la işte Karabük yada hangi takımlısın diyor Karabükspor diyoruz tamamda büyüklerden diyor gelde sinirlenme ne büyüğü kardeşim En Büyük KARABÜKSPOR,KARABÜK varmı ötesi

kesınkle katılıyorum...ısım vermeden yapamıcam..gecen sene yesılyurt haddecılık samsunspora tam 500 mılyr yanı yarım trılyon destek cıktı...bu hadde sahıbı demırcelk sayesnde bı yerleere geldı..neden karabuksporumuza destekcı olmuyo?????ıste KARABUKLU nun KARABUKLU den baska dostı yok.....KARABUKSPORUMUZ A da bzden baska kımsenn faydası yok...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder

Akıncılar Caddesi Alıntıyla Cevap Ver
Teğmen

MesajTarih: Çrş Arl 30, 2009 8:12 pm    :

Karabük'ün içinden çıkanlar neden kendi şehri için emek harcayan ter akıtan uğraş veren insanlara yabancı dururlar. Karabükspor için beste yapan hemşehrisine kuru bir teşekkürü çok görürler.İçlerinde bulunan engelli basketbol takımına kilometrelerce uzaklarda yaşıyormuş gibi muamele yapıp görmezden gelip bir emeğinize sağlık yada başarılar dileğinde bulunmazlar.Aynı milletvekillerimizin bakanlarımızın önemli makamlara gelmiş hemşehrilerimizin ve Karabükümüzden tonlarca parayı kaldıran şahısların Karabük halkını küçümseyip görmezden geldiği ve yok saydığı gibi...!
Nasıl karşılandığın değil nasıl uğurlandığın önemlidir!
Başa dön

Misafir Alıntıyla Cevap Ver

MesajTarih: Prş Arl 31, 2009 4:07 am    :

aRKaDaşLaR ben istanbuLDa GS-FB-BJK-SARIYER TribünLeRinDen aRKaşLaRa KaRabük videoLaRı ResimLeRi FeLan atıyoRum ELimDen GeLDiğince TanıtıyoRm ..HeLe GiResunspoR Maçındaki GiRrsunspoR TaRaftaRını SusTuRDuğumuz Video ve şiki şiki babaya bayıldılar çok fena daşşak geçiyo szin taraftar diyolar helal valla sağlam taraftarınız varmış diyolar..BİRDE ŞU KARABÜKLÜ SİYASETÇİLERİMİZ, MEHMET ALİ ŞAHİN E KÜFÜR ETCEM BURDAN OLMICAK. BEN İSTEMİYORM O ADAMIN BUNDAN SONRA KARABÜKE BİŞEY YAPMASINI, BİR ÇİVİ BİLE ÇAKMADI ARTIK KARABÜKTE NEFES BİLE ALMASIN HARBİ O ADAMI GÖRÜNCE BANA BİŞEY OLUYO BABAMIN YANINDA SÖVÜYORM kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz kızz
NE OLUR BİR STAD YAAA
Başa dön

cetin78 Alıntıyla Cevap Ver
Yüzbaşı

MesajTarih: Prş Arl 31, 2009 7:19 am    :

birde giriŞ sayfasına yorum yazan arkadaŞımızı tanırsak iyi olur' du o' kadar yazı yazılıyor kimin yazdıĞı belli deĞil.!!!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger

emin78 Alıntıyla Cevap Ver
Teğmen

MesajTarih: Prş Arl 31, 2009 6:24 pm    :

Söylenecek söz kalmadı Vadi dogru söylüyor.

Sözün bittigi İCRAAT_ın bailadıgı yerdeyiz...... alkış alkış alkış alkış alkış alkış alkış alkış alkış alkış alkış
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et

krdmrkrbkspr Alıntıyla Cevap Ver
Teğmen

MesajTarih: Prş Arl 31, 2009 7:32 pm    :

Helal olsun bu yazıyı yazana, ellerine yüreğine sağlık hele ki ;
Bu şehir türkiyeyi kurmuştur.????

Karabükümüzü unutanlar biz de sizi unutacağız size inat herşeye inat yürüyoruz ve geliyıoruz şanımızla şerefimizle alnımız açık geliyoruz.Ne bürokrasimiz var ne federasyonumuz ne bize para aktarılsın nede bizim için lobi yapılsın.

Biz sahada onbir şerefli topçusuyla,Tribünde büyük Mavi ateş taraftarıyla demir çelikte 1600 dercede çalışan işçinin alın teriyle süper lige geliyoruz...

Haydi Geri Sayım Başlamıştır...YA BİSMİLLAH...

17............................................................................................ sözlerine bayıldım. Sana katılmamak elde değil. Bizler alınterinin çocuklarıyız. Havamız küf kokar biz gurbete küf kokusunu özleriz. Ben öz be öz Karabük'lüyüm. Babam da dedem de Karabük'ün köyündendir. Budan da gurur duyarım. Yıllar yılı bana nerelisin diye soranlara Karabük'lüyüm dedim.
Zonguldak Karabük'mü diye sordular. Hayır dedim. KARABÜK.
BUGÜNE KADAR ALINTERİNİN DIŞINDA BİRŞEY AKITMADIK. ADIMIZI FESAT İŞLERE KARIŞTIRMAYA KALKANLARIN HEP SURATINDA BİR TOKAT GİBİ PATLADI BİZİM HAKLI SESİMİZ. BİZE KİMSE DESTEK OLMASIN. BİZ KENDİMİZE YETERİZ...
TEK DİLEĞİM VARMADEM DESTEK OLMUYORSUNUZ, BARİ AYAK ALTINDA DOLANIP DA KÖSTEK DE OLMAYIN..
EN BÜYÜK KARABÜK... ŞAMPİYON KARABÜK... GERİ SAYIM BAŞLASIN... 17...
Başa dön

krdmrkrbkspr Alıntıyla Cevap Ver
Teğmen

MesajTarih: Prş Arl 31, 2009 7:35 pm    :

Arkadaşlar kusura bakmayın belki biraz siyasi kaçacak ama bunu söylemm lazım yoksa içimde kalacak

Bugün bize köstek olanlara bir gün gelir biz de biryerlerde (belki de sandık başında) Köstek oluruz.
Başa dön

fikret1200 Alıntıyla Cevap Ver
Yarbay

MesajTarih: Cum Oca 01, 2010 3:02 pm    :

3 kuruşluk değeri olan insanlara sene başı açılışta 100 milyarlık değer verirsek onlarında tempradan farkı kalmıyor işte dahada kaldırmak için antalyalara yatırım yapıp kendilerini tatmin ediyorlar başka bişey yaptıkları yok he bide r.t.e den azar işitiyor bukadar
Başa dön

Asiefe78 Alıntıyla Cevap Ver
Çavuş

MesajTarih: Cum Oca 01, 2010 6:40 pm    :

ellerine sağlık abi bizim bizden başka dostumuz yok kim nederse desin.......buzamana kadar ne valimiz ne belediye başkanımız nede miletvekillerimiz olmuştur bundan sonrada olmaz bu karabükün ve karabüksporun makul kaderidir bunu kimse değiştiremez biz çünkü kendi yağımızla kendi alınterimizle kavrulmaya alışmışız.yazın içinde tebrik ederim....... alkış alkış alkış alkış alkış alkış alkış
Başa dön

Kubi78 Alıntıyla Cevap Ver
Çavuş

MesajTarih: Cmt Oca 02, 2010 12:30 pm    :

abiiiiiii sen ne ayaksın beee süper olmuş sen varya kralsınnn harun abiiiiiii
Başa dön

valez Alıntıyla Cevap Ver
Onbaşı

MesajTarih: Pzr Oca 03, 2010 10:04 pm    :

...

En son valez tarafından Sal Ağu 31, 2010 4:50 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder

fikret1200 Alıntıyla Cevap Ver
Yarbay

MesajTarih: Pzr Oca 03, 2010 11:45 pm    :

valez demiş ki:
Maalesef heryerde her konuda kentin önde gelenlerinin ve kentin siyasetçilerinin vurdumduymazlığından yada Karabük' ümüze Karabükspor'umuza yatırım yapmadıklarından şikayet ediyoruz.Bu konuda gerçekten haklı sebeplerimiz var.Başka kentlerin ilerlemesini maalesef üzülerek izlerken kentimizin yerinde saymasını üzülerek izliyoruz.Çok uzaklara gitmeye gerek yok Bartın Zonguldak Çankırı örnekleri yeterli.Sözün kısası biz Karabükspor olarak ivme yakalamışken bu ivmeyi lehimize çevirelim.Eğer bulabiliyorsak siyasilerin mail adreslerini bulalım ve hem stad konusu olsun hem başka konularda mail yağmuruna tutalım.Kentimizi karabüksporumuzu tanıtalım.En azından yeni kurulan ve gelişen üniversitemizin de katkılarıyla Karabük'ümüzü bir öğrenci ve sporcu kenti (en azından basketbol, futbol, volybol yada olipiyat oyucunları) haline getirmek için projeler üretip sunalım.Elbet birimizin sesine kulak verecek olan çıkar onlar da bu kadar anlayışsız değillerdir.Biz isteyelim de onlar yapmazsa onların ayıbı olsun.İsteyenin bir yüzü misali.....

haklısında bunu yapmakdımı şimdiye kadar heryerde herkonuda herzaman dile getirildi bugün aklımıza gelen şeyler değil bunlar her ortamda dile getirildi peki onlar ne yaptı hiç gittiler antalyaya yatırım yaptılar gittiler meclisde ceylan derisi koltuklarında yan gelip yattılar ama sonunda pusulada bizim elimizde getirdiğimiz gibi göndermeyi de biliriz
Başa dön

valez Alıntıyla Cevap Ver
Onbaşı

MesajTarih: Pts Oca 04, 2010 8:58 am    :

...

En son valez tarafından Sal Ağu 31, 2010 4:50 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder

alm_karabüklü Alıntıyla Cevap Ver
Çavuş

MesajTarih: Çrş Mar 10, 2010 2:28 am    :

stad icin pankart mail hersey yapalim yoksa bastan sagma stad yapilcak tahminimce!!
Başa dön

yavuz Alıntıyla Cevap Ver
Çavuş

MesajTarih: Pts Mar 15, 2010 10:43 am    :

bu sene stad önemli. bu yüzden yapılacaksa adam gibi bişi yapılsın.
Başa dön

alm_karabüklü Alıntıyla Cevap Ver
Çavuş

MesajTarih: Çrş May 19, 2010 3:10 am    :

herseyin degeri gec olduktan sonra anlasilir
bakalim insallh gec kalmadan yaparlar
Başa dön

YANIYORUZ_78 Alıntıyla Cevap Ver
Üsteğmen

MesajTarih: Çrş May 19, 2010 12:23 pm    :

Kimlerin karabüke neler yaptıgını kimlerin yapmadıgını çok iyi görüyoruz en güzel bir örnek veriyim karabüksporun onursal başkanı mehmet ali şahinmiş 3 senedir mehmet ali şahin onursal başkan oldugunu ne zaman ögreniyor biliyomusun taraftar arkadaşlarım karabüke en son geldiginde onelde o zaman ögreniyor hartık siz düşünün en güzel örnektir ben süper ligde takımımızın tutana bilecegini inanıyorum bütün iş adamları karabüke yatırım yapacaklarınada inanıyorum yeterki süper ligte tutuna bilelim uzun yıllar boyunca
Başa dön
   KARABÜKSPOR.NET Forum Ana Sayfası -> KARABÜKSPOR ANA FORUMU
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Choose Display Order
Mesajları göster:   
User Permissions
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz