| |
| Misafir |
|
|
Tarih: Pts Mar 08, 2010 11:07 pm : |
| |
| Ben karabük insanı söyledir boyledir demıorum ztn dememde tanımadım birileri hakkında neden yorum yapayım.Konumuz maçtı herneyse olan oldu geçen geçti inş bidaha karşılaşmayızda yine tadsız olaylar yaşanmaz... |
|
| Başa dön |
|
| sefatunc |
|
Yüzbaşı

|
Tarih: Pts Mar 08, 2010 11:35 pm : |
| |
| safranbolu demiş ki: | | Ben karabük insanı söyledir boyledir demıorum ztn dememde tanımadım birileri hakkında neden yorum yapayım.Konumuz maçtı herneyse olan oldu geçen geçti inş bidaha karşılaşmayızda yine tadsız olaylar yaşanmaz... |
Koçum daha fazla saçmalarsan bu kadar hoşgörülü olamam ben maltepe çocuğuyum gel maltepe'ye yüzüme karşı konuş bakalım..Sanaldan olmaz bu işler.. |
|
| Başa dön |
|
| zerva78 |
|
Çavuş

|
Tarih: Sal Mar 09, 2010 12:13 am : |
| |
| Şerefsizler Kocaeli maçında körfezliler sahaya dalınca kaçacak delik arıyordu.Şimdi burda konuşuyorlar.Karabükte de gördük bu adileri.Sakarya artıklar.İnşallah küme düşerler. |
|
| Başa dön |
|
| emre7878 |
|
Onbaşı
Kayıt: 08 Şub 2010 Mesajlar: 25 Nerden: Almanya / Karabük / Yenice
|
Tarih: Sal Mar 09, 2010 12:31 am : |
| |
| safranbolu demiş ki: | | Yav Arkadaş Safranbolulu olmadım bariz belli işte yazdıklarımdan Kartallı yazsaydım üyeliğim onaylancakmıydı?hayır Süper lige çıkmayı garantilemiş bir Takımsınız ama ne yazikki daha doru dürüst bir forum siteniz bile yok onu geçtik üyelik bukadar basit olmamalı www.kartalsporluyuz.com Site görün bakında herkes benim gibi olmaya bilir elinizden alırlar Sitenizi pankartı davulu aldığı gibi biraz daha profsynelleşin artık Herneyse Artık maç geride kaldı 3 puanı siz aldınız Süper lig hayırlı olsun diorum Bizde önümüzdeki Senede burdayız Şunuda Sakın Unutmayın Biz Semt Takımı olabiliriz Ama Bizdeki Potansiyel inanın bi çok iL takımında yok Takım 11. Sırada Tribünleri Siz gördünüz Bu Takım Kafaya oynasın Biz Karabüke en az 1.000 kişi gelirdik Gelemeyinler utansın Nediyim... |
Karabükspor Sayfasina Üye olmussun.
Neyse bizlerden biraz bi seyler ögrenirsin.
Ilk dersini almissin Nickin SAFRANBOLU olmus.
Benim KARTALSPOR Sitesine üye olma ihtiyacim yok.
Cünkü icimden gelmiyor... Merak edip bakmam bile. Vakit kaybi. |
|
| Başa dön |
|
| lider78 |
|
Yarbay

|
Tarih: Sal Mar 09, 2010 1:45 am : |
| |
| emre7878 demiş ki: | | safranbolu demiş ki: | | Yav Arkadaş Safranbolulu olmadım bariz belli işte yazdıklarımdan Kartallı yazsaydım üyeliğim onaylancakmıydı?hayır Süper lige çıkmayı garantilemiş bir Takımsınız ama ne yazikki daha doru dürüst bir forum siteniz bile yok onu geçtik üyelik bukadar basit olmamalı www.kartalsporluyuz.com Site görün bakında herkes benim gibi olmaya bilir elinizden alırlar Sitenizi pankartı davulu aldığı gibi biraz daha profsynelleşin artık Herneyse Artık maç geride kaldı 3 puanı siz aldınız Süper lig hayırlı olsun diorum Bizde önümüzdeki Senede burdayız Şunuda Sakın Unutmayın Biz Semt Takımı olabiliriz Ama Bizdeki Potansiyel inanın bi çok iL takımında yok Takım 11. Sırada Tribünleri Siz gördünüz Bu Takım Kafaya oynasın Biz Karabüke en az 1.000 kişi gelirdik Gelemeyinler utansın Nediyim... |
Karabükspor Sayfasina Üye olmussun.
Neyse bizlerden biraz bi seyler ögrenirsin.
Ilk dersini almissin Nickin SAFRANBOLU olmus.
Benim KARTALSPOR Sitesine üye olma ihtiyacim yok.
Cünkü icimden gelmiyor... Merak edip bakmam bile. Vakit kaybi. |
süper bir yorum helal kardeşim |
|
| Başa dön |
|
| Mavi_Ateş_pendik |
|
Er
|
Tarih: Sal Mar 09, 2010 9:17 am : |
| |
safranbolulu arkadaş sen bahsettiğin forumda kümede kalma muhabbeti yaparsın biz burda süper ligde nasıl oynarız muhabbeti yaparız..şimdi aradaki forum farkına birde böyle bak tamam mı...karabükün kartal kadar nüfüsu yoktur ama kartaldan daha çok yüreği inancı vardır..bu böle biline KANIMIZ AKAR KIRMIZI MAVİ ATEŞ YAKAR BAŞINIZI..  |
|
| Başa dön |
|
| CIHAT78 |
|
Teğmen

|
Tarih: Sal Mar 09, 2010 9:20 am : |
| |
kartallı arkadaşım,bilet olmadığı için geri dönen 300 kişi vardı ne yazıkki yönetiminiz rizeye yaptıgı kıyagı bize yapıp maratonu açmadı...
karabükten sadece 30 taraftar gelmesine izin verildi,zaten sampiyonluğa koşan bi takımız ordan taraftar gelseydi inanılmaz olaylar olurdu,he bu arada o 30 kişiyi sıkıştırmışsınız aman ne büyüklük ,sizin tirbünlerinizde bile en az 500 karabüklü vardı dünyadan haberiniz yok...gol olunca anlamışsınızdır zaten ...he bu arada biz sizi yenmekten sizde yenilmekten bıkmadınız,bu sizin kaderiniz olsa gerek |
|
| Başa dön |
|
| ergenekon78 |
|
Üsteğmen
|
Tarih: Sal Mar 09, 2010 11:00 am : |
| |
bence artık cevap yazmayın bu konunun kapanması gerekir.....  |
|
| Başa dön |
|
| crazy_38 |
|
Onbaşı
|
Tarih: Sal Mar 09, 2010 12:24 pm : |
| |
Arkadaşlar böyle insanlara cevap verdikce sövdükce haz alırlar bosverin kapatın bu konuyuuu EN BÜYÜK KARABÜKSPOR 1-2 çapulcu cıkıyor bişiler diyor bosverinn takmayın kafanıza  |
|
| Başa dön |
|
| crazy_38 |
|
Onbaşı
|
Tarih: Sal Mar 09, 2010 12:26 pm : |
| |
arkadaslar yok mu maçın özetiiiii D-Smart bu haftada mı? vermiicek maçı uleeeeynnn  |
|
| Başa dön |
|
| rıdvan arslan |
|
Er
|
Tarih: Sal Mar 09, 2010 12:37 pm : |
| |
bunlarla muhattap olmayın arkadaşlar. semt takımlarını tutanlar bizim muhattabımız olamaz. Sarıyer'den Kartal'a geldim ama maça giremedim. Bunların yaptığı şerefsizlikten başka bir şey değil.
Kastamonulu |
|
| Başa dön |
|
| Gurbetten78 |
|
Yarbay

Kayıt: 27 Mar 2008 Mesajlar: 1045 Nerden: !!!İstanbul!!! 78
|
Tarih: Sal Mar 09, 2010 1:41 pm : |
| |
bu adam niye banlanmıyor hala anlamış değilim.birilerinin işine mi geliyor.  |
|
| Başa dön |
|
| camprio78 |
|
Onbaşı
|
Tarih: Sal Mar 09, 2010 2:33 pm : |
| |
| kartallı kartalspordaki taraftar ist. deki çoğu semt takımıbda var o kadar abartılcak bi taraftar değil. |
|
| Başa dön |
|
| emre7878 |
|
Onbaşı
Kayıt: 08 Şub 2010 Mesajlar: 25 Nerden: Almanya / Karabük / Yenice
|
Tarih: Sal Mar 09, 2010 2:43 pm : |
| |
Hakikatten halen mesgul oldugumuz konuya bakin. Kartalspor neki.
Biz Sampiyonlugun simdiden tadini cikaralim.
Delinin biri Kuyuya tas atmis, bizde cikarmaya calismayalim.
KARABÜKE SÜPERLIGTE BASARILAR.. Gerisi etek trasi  |
|
| Başa dön |
|
| 78us78 |
|
Yarbay

Kayıt: 26 Mar 2008 Mesajlar: 1072 Nerden: İstanbul \ Pendik
|
|
| Başa dön |
|
| 78Han78 |
|
Çavuş

|
|
| Başa dön |
|
| mirabilis78 |
|
Teğmen

|
Tarih: Sal Mar 09, 2010 10:17 pm : |
| |
| bilet fiyatı 2 lira olunca tüm kartallılar pazar günü boşa geçmesin deyip stada gelmişler.. |
|
| Başa dön |
|
| yenice78 |
|
Binbaşı
|
Tarih: Sal Mar 09, 2010 10:23 pm : |
| |
| kim demiş hepsi kartal diye biz ordaydık yarısı karabüklüydü kartal tribününün |
|
| Başa dön |
|
| mirabilis78 |
|
Teğmen

|
Tarih: Sal Mar 09, 2010 10:33 pm : |
| |
| haklısın benim bulunduğum kale arkası nerdeyse yarısı karabüklüydü..diğerleride lideri izlemeye gelenler.... |
|
| Başa dön |
|
|
|
| Choose Display Order |
|
| User Permissions |
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
Skin Created by: Sigma12 Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group Türkçe Çeviri : Karabukspor.NET
|
 |